Sari la conținut

Hărman a pierdut la Titu! Nou promovata în L3, la prima înfrângere din campionat

harman-a-pierdut-la-titu-nou-promovata-in-l3-la-prima-infrangere-din-campionat

În etapa a doua din Liga a 3-a, Înfrăţirea Hărman avea programată o deplasare dificilă, la Urban Titu, una dintre cele mai longevive formaţii din eşalonul trei.

Meciul s-a dovedit a fi extrem de greu pentru băieţii lui Gabi Kajcsa, care au plecat învinşi din Dâmboviţa.

Neguţ a deschis scorul pentru Titu, Boţia a egalat, însă la pauză tot Urban a intrat în avantaj, graţie reuşitei lui Moruz. La reluare, tot Titu a marcat, prin T. Calofir, iar braşovenii nu au mai reuşit decât golul de onoare, bifat de Damian din penalty.

Gabi Kajcsa, tehnicianul Înfrăţirii Hărman, a pus eşecul pe seama lipsei de experienţă.

„Ai mei, cam lipsiţi de încredere că se poate. S-au trezit pe final. Cam multe greşeli în apărare la faze fixe. Toate golurile lor au fost din faze fixe. Avem multe de învăţat din meciul acesta. Îi voi remonta pe băieţi, nu se pune problema asta. Şi acum am jucat bine, dar nu am avut încredere. A fost şi deplasare în ziua meciului. Vom remedia până la jocul următor”, a transmis Gabi Kajcsa.

Urban Titu – Înfrăţirea Hărman 3–2 (2-1)

Au marcat: Neguţ (13), Moruz (41), T. Calofir (53)/ Boţea (25), Damian (90-penalty)

Titu: Mişa – Sima, Vlad, T. Calofir, Mirescu – Dicu, Ghenu – Rădescu (80 Lupu), Neguţ (70 Constantinescu), Moruz – Ionică. Antrenor: Haralambie Becheanu.

Hărman: Neagu – Stanciu (30 Plumb), Dârstar, Popică (60 Szabo), Ilioaia (46 Cherciu), Staicu, Boţia, Pasăre (60 Filip), Damian, Strătilă. Antrenor: Gabi Kajcsa.

Comentarii

Ultimă oră