Sari la conținut

Handbalistele trag tare în Poiană! Burcea aşteaptă primele transferuri la Corona

handbalistele-trag-tare-in-poiana-burcea-asteapta-primele-transferuri-la-corona

Chiar dacă în această perioadă toată atenţia este concentrată pe Campionatul Mondial din Danemarca, handbalistele de la Corona Braşov nu au parte de vacanţă. Elevele lui Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece trag tare la antrenamentele fizice din Poiana Braşov pentru a fi în formă maximă la începutul returului din campionat. Profitând de perioada mai liberă, oficialii Coronei negociază deja primele transferuri.

Handbalistele de la Corona Braşov nu sunt în vacanţă, chiar dacă în ţară este pauză competiţională. Aflată în efectiv complet, cu excepţia Laurei Chiper, care participă cu naţionala României la Campionatul Mondial din Danemarca, echipa condusă de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece se antrenează în aceste zile la Poiana Braşov.

Intrate pe mâna preparatorului fizic Marius Grancea, handbalistele au programate şi câte două şedinţe de pregătire pe zi. De joi, vor intra şi în sală, acolo unde se vor relua şi antrenamentele cu mingea.

„Este o perioadă în care trebuie să ne punem la punct cu pregătirea fizică, pentru că va fi o lună ianuarie de foc, cu meciuri extrem de importante şi trebuie să ne luăm toate măsurile de precauţie”Bogdan Burcea, antrenor Corona Braşov

Nici staff-ul administrativ nu stă cu mâinile în sân în această perioadă. Oficialii Coronei deja au demarat negocierile cu două jucătoare, care ar putea să reprezinte primele transferuri la echipa braşoveană dinaintea returului.

„Sperăm ca în această perioadă să reuşim să transferăm cele două jucătoare cu care clubul este în discuţii. Fără doar şi poate avem nevoie de întăriri, în condiţiile în care am avut parte şi de multe accidentări. Este important ca ele să ajungă cât mai repede la Braşov pentru a putea intra în programul de pregătire” Bogdan Burcea, antrenor Corona Braşov

Spre sfârşitul lunii, Corona va disputa şi primele jocuri amicale dinaintea reluării campionatului.

Comentarii

Ultimă oră