Sari la conținut
halloween-de-neuitat-la-castelul-bran

Administratorii Castelului Bran le promit vizitatorilor distracţie pe cinste de Halloween!

Casa Contelui Dracula se pregăteşte de cea mai tare petrecere de Halloween, pentru noaptea de 29 octombrie 2016. Vinul roşu, votca neagră, bomboanele, ielele, dovlecii, liliecii, muzica şi filmul ... iată câteva ingrediente din reţeta succesului. Sunt zvonuri că şi vrăjitoarele pregătesc ceva de groază!

Cine se va încumetă să viziteze Castelul Bran prag de Halloween, îl va cunoaşte pe Vlad Ţepeş de la care va afla ce se întâmplă în fiecare colţişor al impunătorului edificiu. Vizita va fi mai suportabilă în compania unui pahar de vin roşu sau a unuia de votcă neagră.

Şi pentru că programul începe la ora 19.00, copiii sunt bine-veniţi pentru a primi dulciuri. Contele Dracula promite să fie gazdă bună şi cuminte, le va spune poveşti până puţin după miezul nopţii, la ora 00.30 fiind permis accesul ultimilor vizitatori.

Altfel, va face ceea ce ştie el mai bine: va fi nemilos la ”Halloween After Party”, care are va avea loc în cortul amplasat în Parcul Regal, la poalele Castelului Bran. Petrecere va începe la ora 21.30 şi se va încheia la ivirea zorilor, când nemuritorii sunt nevoiţi să se retragă în cotloanele reci şi întunecoase ale castelului, pentru odihnă. Accesul minorilor la ”Halloween After Party” nu este permis.

Cine va vizita Castelul Bran, va putea intra în atmosfera specifică de Halloween achiziţionând produse personalizate de la magazinele castelului, de la ”Colţul Vrăjitoarelor”. Se pare că mătura, ca mijloc de transport, e la mare căutare!

Se pun în vânzare mai multe categorii de bilete, care se vor achiziţiona în seara de sămbătă, chiar înainte de petrecere, de la casierie:


  - 50 lei – acces în Castel, tur nocturn cu Vlad Ţepeş, jocul Contelui Dracula, vin roşu, votcă neagră, dulciuri, jocul ielelor, etc


  - sau 150 lei doar pentru adulţi – tur nocturn cu Vlad Ţepeş, jocul Contelui Dracula şi petrecere la cort ”Halloween After Party”.

Dacă vreţi cu adevărat să intraţi în atmosfera de Halloween, o alegere inspirata va fi, pentru seara de sâmbătă 29 octombrie 2016, Castelul Bran.

Sursa: Adevarul.ro

Comentarii

Ultimă oră