Sari la conținut

Halewood a deschis un magazin de vinuri la Braşov

Producătorul de vin Halewood, unul dintre cei mai mari de pe piaţa locală, a investit câteva zeci de mii de euro în deschiderea a două magazine de vinuri, la Braşov şi Bucureşti.
În centrul vechi. „Deschiderea de noi magazine Winery Outlet este un pas normal, care face parte din strategia de dezvoltare pe termen mediu şi lung a Cramelor Halewood. Vom continua şi în acest an să deschidem magazine proprii în oraşele mari”, a declarat Dan Muntean, director general Cramele Halewood. Magazinul din Braşov se află pe strada Diaconu Coresi, în Centrul Vechi, la câteva minute de Piaţa Sfatului şi Biserica Neagră. Magazinul organizat în sistemul Wine shop & Bar, are o suprafaţă extinsă de 80 de metri pătraţi.
40% vinuri româneşti. Lanţul de magazine Halewood „The Winery Outlet” oferă vinuri produse de Cramele Halewood din strugurii provenind din trei regiuni viticole importante ale României: Dealu Mare, Podişul Transilvaniei (Sebes) şi Cernavoda – Murfatlar. Pe lângă vinurile româneşti, mai pot fi găsite şi vinuri din Europa, America, Australia şi Africa, Cramele Halewood fiind importatorul acestora în România. Magazinul comercializează peste 400 de vinuri îmbuteliate la preţuri de producător şi distribuitor direct, procentul de vinuri româneşti fiind de 40%.
350 de hectare de vie. Compania Cramele Halewood deţine 2 crame în regiunea Dealu Mare (Urlaţi şi Tohani), un punct de lucru la Sebeş, în Podişul Transilvaniei şi altul în Cernavodă - Murfatlar. La acestea se adaugă Pivniţele Rhein Azuga fondate în 1892. În Ploieşti se află sediul companiei, pivniţe subterane, depozitul de materiale şi cel de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle) precum şi liniile de îmbuteliere. Grupul Halewood România are în proprietate peste 350 hectare de vie plantate în perioada 2002-2009, cu o o investiţie de peste 7 mil. euro.

Comentarii

Ultimă oră