Sari la conținut
halep-si-niculescu-in-sferturi-la-bucuresti

Meci fără istoric pentru Simona Halep, în optimile de finală ale turneului BRD Bucharest Open.

Numărul 3 în clasamentul WTA, Haelp a dispus de olandeza Indy de Vroom, cu scorul de 6-0, 6-4.

Halep, principala favorită a competiției, a avut nevoie de o oră și 19 minute pentru a se impune în fața unei jucătoare mult mai slab cotate, locul 190 WTA, venită din postura de ''lucky loser''.

Simona Halep o va întâlni în turul următor pe sârboaica Aleksandra Krunic, care a trecut marți de Alexandra Panova (Rusia) 4-6, 6-3, 6-1.

Și Monica Niculescu(foto) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului BRD Bucharest Open (WTA), după ce a dispus cu 7-5, 7-5 de bulgăroaica Elița Kostova, miercuri, la Arenele BNR, în două ore și 20 de minute.

Monica Niculescu, care și-a asigurat 5.900 dolari și 60 de puncte WTA, va juca în sferturi cu slovena Polona Hercog, cap de serie nr. 8. Din păcate pentru Irina Begu, Cristina Dinu și Alexandra Dulgheru, competiția din capitala României s-a încheiat ieri. Begu a fost învinsă în trei seturi, de olandeza Kiki Bertens cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2, iar Cristina Dinu a cedat în fața slovacei Kristina Kucova: 2-6, 3-6.

În ultimul joc al zilei de pe terenul 2, favorita numărul 2, italianca Roberta Vinci, s-a impus fără probleme în fața Alexandrei Dulgheru: 6-2, 6-3.

Comentarii

Ultimă oră