Sari la conținut

Halep e în sferturi, Niculescu și Begu au fost eliminate

halep-e-in-sferturi-niculescu-si-begu-au-fost-eliminate

Simona Halep, locului cinci WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami din SUA, după ce a trecut de britanica Heather Watson, scor 6-3, 6-4, în optimile de finală ale competiției. În sferturi, Halep va juca împotriva elvețiencei Timea Bacsinszky, locul 20 WTA. Jucătoarea din Elveţia a învins-o, surprinzător, pe favorita numărul doi, poloneza Agnieszka Radwanska, în trei seturi, 2-6, 6-4, 6-2. Va fi a treia întâlnire directă dintre cele două jucătoare, Halep câştigându-le pe precedentele două. Halep și-a asigurat un cec de 128.215 dolari și 250 de puncte WTA.

Irina Begu a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Miami, din SUA, dotat cu premii totale de peste 6 milioane de dolari. Ea a fost învinsă în optimi de americanca Madison Keys într-o oră și șase minute, scor 6-3, 6-1.  Irina Begu va fi recompensată pentru participarea la Miami cu 67.590 de dolari și 120 de puncte WTA.

Monica Niculescu a fost eliminată în optimile de finală ale competiției de la Miami, după ce a fost învinsă de britanica Johanna Konta, locul 23 WTA, care s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2. Monica va primi 67.590 de dolari și 120 de puncte WTA pentru evoluția de la simplu. Ea este în continuare prezentă în competiția de dublu, unde face pereche cu Margarita Gasparian și unde a reușit surpriza competiției. Dublul format din Niculescu și Gasparian a trecut de cea mai bună pereche din lume, Martina Hingis - Sania Mirza în două seturi, scor 6-4, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției, unde va da peste cuplul Vania King - Ala Kudryavtseva.

Comentarii

Ultimă oră