Sari la conținut

Gigi Becali visează la sume fabuloase din viitoarele transferuri

După o perioadă destul de lungă în care a stat mai mult la „cutie”, finanțatorul Stelei a ieşit la rampă cu câteva declarații, care la această oră nu pot să stârnească decât râsul. Gigi Becali afirmă nici mai mult nici mai puțin decât că, în câțiva ani, Steaua va vinde jucători de 100 de milioane de euro! Ori de vină este căldura sufocantă din aceste zile, ori cluburi precum Bayern, Ajax, PSV, Valencia sau Lyon, nu au găsit încă rețeta miraculoasă a „fabricării” pe bandă rulantă, de talente!
Becali ține la preț… Patronul Stelei nu se grăbeşte să dea curs ofertelor care vin pentru jucătorii Stelei. Becali este convins că în câţiva ani fotbaliştii aflaţi acum în curtea echipei din Ghencea se vor vinde pe sute de milioane. "În 6-7 ani voi vinde jucători de 100 de milioane. La iarnă vreau 15 milioane pe Chiricheş. Pe Lupu o să iau 5 milioane, la fiecare am pus o sumă în dreptul lui. O să vedeţi că aşa va fi", a declarat Gigi Becali.
A venit rândul Stelei? De ani buni, campionatul este adjudecat de formațiile din provincie. A venit rândul Stelei? Patronul Stelei este convins că da! Becali spune că echipa lui Reghe arată aşa cum şi-a dorit şi este de părere că nu va avea nicio emoţie în campionatul viitor. "Steaua arată aşa cum mi-am dorit, există disciplină de fier. Pe mine mă interează rezultatele, nu cum se pregătesc ei. Nu mă intersează bucătăria lor internă, pot să facă ce vor. Cred că anul ăsta o să fim atât de puternici, încât nici nu are rost să mă intereseze ce fac alte echipe", a spus Gigi Becali.
Încrezător în şansele României. Gigi Becali crede în calificarea echipei naţionale la Cupa Mondială din 2014, mai ales după ce a văzut cum s-au prezentat echipele la Campionatul European. Becali este convins că "scheletul" echipei reprezentative va fi construit din jucătorii Stelei şi deja i-a "creionat" lui Piţurcă, în mare parte, "unsprezecele" cu care trebuie să atace meciurile din campania de calificare. "Avantajul şi norocul lui Piţurcă înseamnă Steaua. Jucătorii noştri au relaţii de joc şi mai are nevoie de doar câteva plombe la echipa naţională. La mijloc poate să fie Pintilii cu Bourceanu, în spate Gardoş-Chiricheş, în dreapta poate să fie Matei, în stânga poate să fie Lupu. Bine, mai pot apărea Papp şi Raţ, dar eu cred în jucătorii mei".
Bun pentru Şahtior, pentru Steaua, nu! L-au avut în curte, dar nu l-au păstrat. Jucătorul care o costa pe  Steaua doar 800 de mii de euro pentru un transfer definitiv, a ajuns la Şahtior Donețk. Gigi Becali nu regretă faptul că nu l-a păstrat la echipă pe Maicon, care a fost transferat de campioana Ucrainei, Şahtior Doneţk. "Nu îmi pare rău, de unde să ghicesc eu? Probabil că trebuia să îl ţinem, să riscăm şi să îl băgăm la forţe. Pentru că el n-avea forţă, talentat era, că a dat goluri. Dar eu de unde să ştiu? Trebuia să îi facem un test medical să vedem dacă era din naştere aşa sau nu era pregătit. ", a declarat Becali.

Comentarii

Ultimă oră