Sari la conținut
gatu-sa-pus-pe-calculat-

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a vorbit şi el despre jocul cu Ungaria, dar şi despre programul viitor al echipei naţionale

.„ Eu sunt convins că fetele se vor mobiliza şi se vor concentra, iar jocul va fi cu totul altul faţă de cel cu Germania.

Nu cred că este posibil ca istoria aruncărilor de la 7 metri din jocul cu Germania, să se repete şi în jocul cu Ungaria.

Ar fi un dezastru! Părerea mea este că un 7 metri se ratează, nu se apără! Eu am timp liber să fac calcule peste calcule.

Toate drumurile noastre, duc spre Belgrad, depinde acum ce variantă vor alege fetele, pentru că ele sunt în teren, ele vor decide. Trebuie să privim mai departe şi să alegem cea mai bună variantă. Este posibil să terminăm chiar pe locul 4 grupa, dăm peste „mama” Norvegia şi cam asta ar fi...

Sau terminăm pe locul 3 grupa, jucăm cu Spania în optimi şi atunci am avea perspectiva unui sfert de finală cu Brazilia sau Danemarca. Mai este varianta locului doi în grupă, am vorbi atunci de o optime de finală cu Polonia,şi gândindu-ne mai departe, o întâlnire cu Franţa sau Muntenegru în sferturi.

Depinde ce vor fetele, ele trebuie să decidă!” a spus astăzi la Novi Sad, Cristian Gaţu.

Comentarii

Ultimă oră