Sari la conținut
galerie-foto-cu-accidentul-mortal-de-pe-dn1-

Şoferul unul autoturism şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut controlul asupra maşinii pe care o conducea. Bărbatul nu se afla singur în maşină. Pasagerul din dreapta conducătorului auto a ajuns la spital cu răni multiple. Cel mai probabil, cauza accidentului a fost viteza excesivă, spun poliţiştii de la Rutieră.
Accidentul s-a produs aseară la ieşirea din Codlea spre Ghimbav. Se pare că şoferul a pierdut controlul volanului, a trecut prin parapetul de pe marginea drumului, iar maşina s-a oprit într-un şanţ. În scurt timp, la faţa locului au ajuns şi echipaje de intervenţie de la ISU Braşov.
„Din păcate, pentru conducătorul auto nu s-a mai putut face nimic, acesta a decedat. S-a intervenit pentru scoaterea pasagerului din dreapta, dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, cu un echipaj pentru descarcerare, am fost nevoiţi să tăiem stâlpii autoturismului şi să îndepărtăm portiera pentru a putea scoate victima”, a declarat lt Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.
Este vorba despre un tânăr de 23 de ani care a fost transportat de urgenţă de către un echipaj SMURD la spital, cu un traumatism cranio-cerebral şi mai multe contuzii.
„Este vorba despre un autoturism implicat în acest eveniment, se deplasa din Codlea spre Ghimbav şi cel mai probabil pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare”, ne-a spus Oprea Daniel, subcomisar la Serviciul Rutier Braşov.
Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului rutier.

Comentarii

Ultimă oră