Sari la conținut

Gală caritabilă „Aici pentru tine”, cu Paula Seling, Florin Chilian și Andreea Marin

gala-caritabila-aici-pentru-tine-cu-paula-seling-florin-chilian-andreea-marin-si-artisti-brasoveni

Andreea Marin, Paula Seling şi Florin Chilian vin la Braşov pentru a susţine cauzele a doi copii grav bolnavi. Alături de ei se vor afla iubiți artiști brașoveni.


   Artiştii Paula Seling şi Florin Chilian vin la Braşov pentru a susţine cauzele a doi copii grav bolnavi, în cadrul Galei de caritate „Aici pentru tine” (a 2-a ediție), organizată de Asociaţia „Aici pentru Tine”, eveniment ce va avea loc la Hotel Aro Palace Brașov, pe 23 februarie 2018 şi va fi prezentat de Andreea Marin.


  Răzvan are 13 ani şi are nevoie urgentă de un transplant de rinichi, iar costurile investigaţiilor şi operaţiei se ridică la peste 2.000 de euro. Din lipsa donatorilor, rinichiul pentru copil va fi donat de mama sa. Răzvan face acum dializă din 4 în 4 ore. Este nevoie însă de fonduri pentru operație și tratament.

Cristina este o fetiță care a împlinit tot 13 ani. Este paralizată total. S-a născut cu o malformaţie la inimă, o „gaură” care la vârsta de 5 ani a fost operată şi „astupată” cu un „petec”, de către medici. În aprilie 2017 a fost operată cu brio la inimă, în timpul operaţiei însă, creierul copilului nu a mai fost oxigenat, iar micuța a paralizat. S-au făcut diferite demersuri pentru a schimba starea fetei. Singurul rezultat a fost dat de câteva injecţii ce au ajutat-o pe fată astfel că a început să îşi mişte puţin mâna şi să zâmbească. O injecţie costă însă 500 lei, iar familia se află deja în datorii însemnate. Fata ar trebui să facă două astfel de injecţii pe săptămână, dar din lipsa banilor tratamentul nu este ţinut aşa cum ar trebui.

Pentru susținerea acestor două cazuri medicale grave, la spectacol vor participa artiștii Paula Seling și Florin Chilian, Ioana Bozga  și Claudia Șuteu, într-un eveniment prezentat de Andreea Marin.

Publicul va avea acces la eveniment, costul unei invitaţii fiind de 35 de euro. Cei interesaţi pot scrie pe adresa de email: contact@asociatiaaicipentrutine.ro.

În cadrul Galei de caritate, cei prezenți vor avea ocazia de a face donații pentru susținerea cauzelor și vor putea participa la o licitație unică de tablouri semnate de artistul Dan Mălureanu.


    La eveniment, Casa de Modă „Celebre” își va prezenta noua colecție, iar modele sunt invitate de către Artemis Models Brașov.

Comentarii

Ultimă oră