Sari la conținut

Gala Cântecelor de Munte - „Când Muntele Te Colindă”

gala-cantecelor-de-munte-cand-muntele-te-colinda

„Muntele Ne Colindă” și acum, în întâmpinarea Sărbătorilor de Iarnă, la Gala Cântecelor de Munte.


   Toți artiștii brașoveni care i-au delectat pe iubitorii de muzică și pe munțomani de-a lungul anului cu cântecele lor, fiecare cu stilul său propriu, se vor reuni în seara de joi pentru un spectacol de excepție.

Va fi un cadou oferit prietenilor fideli ai evenimentului (care se desfășoară constant pe tot parcursul anului) și tuturor oaspeților ce vor vrea să se bucure de o Ediție Specială - „Când Muntele Vine la tine”. De data aceasta, joia va fi seara „Când Muntele Te Colindă”.

Nu vor lipsi chiar și invitații speciali, tot din Brașov, de la Operă: Grupul „CELESTIO VOCES“ care anunță că vor cânta câteva colinde în mod înălțător.

Cu colinde compuse de ei într-un stil special, sau adunate din folclorul zonelor vin DANIEL FĂT și CĂTĂLIN CONSTANTIN.

    Seara va prilejui și întâlnirea cu nume ce revin la Gală după o perioadă mai lungă de timp: CODRUȚ BELEAUA, IONEL EREMIA, IULIA LUPȘA, IULIA CARAIMAN (interpretând cântece ce îi reprezintă).

Vor veni desigur și prietenii fideli ai Galei Cântecelor de Munte: CRISTINA MUREȘAN, CĂLIN TODOR, ALEX PĂUN, Grupul GLAVIS, PITICU și TITUS CONSTANTIN, cu cântecele proprii și surprize pentru Anul Nou.

Așadar, brașovenii și turiștii sunt invitați la un regal cu Cântece de Munte, Colinde și melodii speciale ce le vor aduce spectatorilor spiritul sărbătorilor și al valorii creștine specifice aceastei perioade din an.

Intrarea este liberă!


     Gala Cântecelor de Munte - „Când Muntele Te Colindă” are loc joi, 21 decembrie 2017, de la ora 20:30 la Deane’s Irish Pub & Grill (str. Republicii, nr. 19, Brașov).

Comentarii

Ultimă oră