Sari la conținut

Full Kombat: Prima ediţie a ,,Galei Born to Fight - Romania”, la Predeal

full-kombat-prima-editie-a-galei-born-to-fight-romania-la-predeal

Prima ediţie a ,,Galei Born to Fight - Romania” va avea loc sâmbătă, 6 iulie 2019, începând cu ora 16,00, în incinta sălii de sport a Liceului Mihail Săulescu din Predeal.

Evenimentul reprezintă un spectacol captivant de full kombat, dar şi demonstraţii de luptă ce implică gladiatori, daci, romani, lupte siciliene cu cuţite, tehnici profesioniste de atac şi apărare pentru cuţit şi sabie, precum şi alte surprize.


     Sportivi profesionişti, români şi italieni, din diverse discipline (MMA, BJJ, K1, Karate) se vor confrunta în ring, pentru a-şi demonstra aptitudinile.

,,Born to Fight" este un brand unic în România, mai ales prin conceptul nou de enterteinment promovat, brand ce se identifică prin însuşi motto-ul său: „Fiero, Forte, Fermo, Franco”.

  „În curând, în România, vom arăta o nouă dimensiune a sportului de contact și a spectacolului oferit de acesta. Isoria așteaptă să fie rescrisă! Vino la Born To Fight pe 6 Iulie și vei vedea de ce!”, în acest fel suntem invitați la evenimentul desfășurat în Predeal, în incinta sălii de sport a liceului Mihail Săulescu, începand cu ora 16.


  Intrarea este liberă!

Informatii suplimentare pot fi accesate pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/BTFRomania .

Comentarii

Ultimă oră