Sari la conținut

Fotomodelul Oana Vîrlan i-a înnebunit pe japonezi!

fotomodelul-oana-virlan-ia-innebunit-pe-japonezi

Fotomodelul Oana Vîrlan nu e foarte cunoscut în România, dar are Japonia la picioare. Avea 17 ani când Toni Dincă, directorul agenţiei de modele „One Models” din România, a fost impresionat de frumuseţea ei naturală şi a cooptat-o pe loc în portofoliu. Se întâmpla acum trei ani şi, de atunci, Oana Vîrlan a început să muncească pe brânci, pentru a-şi clădi o carieră în modeling.  Datorită siluetei, e cooptată în deosebi pentru fotografii sexy. Programul istovitor nu este un obstacol de netrecut pentru frumoasa româncă, ce ajunge să câştige pentru un job chiar şi 3.000 de euro pe zi.
„În momentul de faţă lucrez cu o agenţie din Tokyo, iar în Italia lucrez cu «Next Models Milano». «One Models» este agenţia cu care am contract şi care mă reprezintă în raporturile cu clienţii din România şi agenţiile internaţionale partenere. Am joburi pe bandă rulantă, uneori iau şi 3.000 sau 4.000 de euro pentru o sesiune foto care poate dura o zi întreagă. Spre exemplu, o zi obişnuită la Tokyo include cel puţin trei-patru castinguri şi un job, adică fie o şedinţă foto, fie o prezentare de podium”, a declarat Oana, pentru Click!.
Dimensiunile ei sunt 82-60-90. Românca i-a dat gata şi pe cei de la celebra casă de modă Alexander McQeen, în prezentările căreia a fost inclusă. Are dimensiuni perfecte pentru sistemul în care îşi desfăşoară activitatea şi, în mod surprinzător, nu face eforturi deosebite ca să se menţină în standarde. Chiar dacă face bani frumoşi din modeling, Oana n-a uitat de şcoală: studiază Comunicare şi Relaţii Publice la Universitatea Transilvania din Braşov, unde este în anul doi.
Vezi aici un pictorial cu Oana Virlan.

Comentarii

Ultimă oră