Sari la conținut

Fotograful care a pozat-o topless pe Kate va fi arestat

fotograful-care-a-pozato-topless-pe-kate-va-fi-arestat

Autorul fotografiilor în care ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, apare topless, într-o vilă privată din sudul Franţei, urmează să fie arestat de poliţia franceză, informează dailymail.co.uk.Prinţul William a cerut arestarea acelui fotograf - o măsură perfect realizabilă din punct de vedere tehnic, graţie legilor franceze din domeniul protejării vieţii private, care sunt foarte stricte.

Poliţia judiciară franceză, care investighează cazul după emiterea unui ordin judecătoresc de către Tribunalul din Paris, are posibilitatea de a aresta o persoană care este acuzată că a atentat la intimitatea altei persoane.

Dacă suspectul va fi găsit vinovat, el ar putea fi condamnat la un an de închisoare şi va fi nevoit să plătească daune de 36.000 de lire sterline (44.800 de euro). Numele fotografului a fost transmis detectivilor francezi care investighează cazul. Acel paparazzo a realizat o serie defotografii cu ducesa de Cambridge, în luna septembrie, la Chateau d'Autet, în Provence, unde cuplul princiar britanic se afla pentru câteva zile de vacanţă, într-o reşedinţă privată deţinută de un nepot al reginei britanice, vicontele Linley.

Se spune că atât prinţul William, cât şi soţia lui, ducesa Catherine, au fost extrem de furioşi după apariţia într-un tabloid francez a fotografiilor în care aceasta apare topless, pe marginea unei piscine, în acea reşedinţă de vacanţă.

Fotografiile au fost publicate mai întâi în revista franceză Closer, iar apoi au apărut în presa din multe alte ţări, inclusiv în Italia şi în Irlanda.

Comentarii

Ultimă oră