Sari la conținut

Fotbal: Kids Tâmpa s-a calificat în playoff-ul Ligii Elitelor U16

fotbal-kids-tampa-sa-calificat-in-playofful-ligii-elitelor-u16

După Colţea 1920, lider în Seria I, o altă echipă a Braşovului reuşeşte calificarea în playoff-ul Ligii Elitelor U16: ACS Kids Tâmpa, după ce a învins, acasă, cu 4-0, pe Chindia Târgovişte.


   „Urşii” mai aveau nevoie de un singur succes pentru a merge mai departe în cea mai importantă competiţie din ţară şi l-au obţinut, în week-end, acasă, după un joc convingător. Pentru braşoveni au marcat: Mihăilă, Tenică, Moldovan şi Tudor.


   A fost ultimul meci al ACS Kids Tâmpa Braşov U16 pe anul 2019, campionatul urmând a se încheia în martie 2020, cu o etapă finală, care le va aduce elevilor lui Florin Nistoroschi şi Laurian Păun o deplasare pe terenul celor de la AFC Botoşani.


   „A fost un sezon dificil, dar sunt foarte mulţumit că ne-am atins obiectivul, acela de a ajunge în play-off. Există şi o amărăciune că puteam avea mai multe puncte, dar am plătit tribut unor greşeli personale. Jucătorii pe care-i am la dispoziţie au evoluat şi la U17, iar cei de 2005 au evoluat şi la U15, deci a fost o perioadă foarte aglomerată, poate şi de aici intervenind acele greşeli de care am amintit. Ne vom pregăti foarte bine în perioada de pauză pentru a face o figură frumoasă în play-off şi pentru a ne califica în semifinale. Talent şi potenţial avem, dar trebuie să le arătăm şi pe teren”, a declarat Florin Nistoroschi.


    În ultima etapă din sezonul regulat al Ligii Elitelor U16, Colţea 1920 va juca, de asemenea, în deplasare, la LPS Suceava.

Comentarii

Ultimă oră