Sari la conținut
fotbal-grupele-europa-league

Sparta Praga, Internazionale Milano, Schalke, Fiorentina, Qarabag, Nice, Şahtior Doneţk, Maccabi Tel Aviv, Zenit, Astra Giurgiu, Manchester United, Genk, Olympiakos, Saint Etienne şi Young Boys au câştigat meciurile disputate joi, 20 octombrie, în etapa a treia din grupele Europa League.

Fiorentina, cu Ciprian Tătăruşanu integralist, a câştigat, scor 3-1, în deplasarea de la Liberec, cu Slovan. Şahtior Doneţk, fosta echipă a lui Mircea Lucescu, s-a impus cel mai clar, scor 5-0, la Lvov, cu Gent, în timp ce Internazionale Milano a câştigat la limită, scor 1-0, cu Southampton, pe teren propriu.

FC Steaua a remizat pe teren prorpiu, scor 1-1, cu FC Zurich. Osmanlispor, echipa lui Raul Rusescu, a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Villarreal. Astra Giurgiu a câştigat în deplasare cu Viktoria Plzen, scor 2-1, în timp ce Manchester United s-a impus pe teren propriu, scor 4-1, cu Fenerbahce. AS Roma a remizat, scor 3-3, cu Ausria Viena pe teren propriu, deşi a condus cu 3-1. Zenit Sankt Petersburg, echipa lui Mircea Lucescu, a câştigat, scor 2-1, meciul cu Dundalk.

Comentarii

Ultimă oră