Sari la conținut

Fostul ofiţer SPP Cristian Ilie a fost într-o excursie în Dubai împreună cu Elodia

fostul-ofiter-spp-cristian-ilie-a-fost-intro-excursie-in-dubai-impreuna-cu-elodia

Fostul ofiţer SPP Cristian Ilie a confirmat, azi, în timpul audierilor de la Tribunalul Argeş, că în august 2007 a fost într-o excursie în Dubai împreună cu Elodia Ghinescu, cu câteva zile înainte de dispariţia acesteia, conform Agerpres.

Martorul a declarat în faţa instanţei că o ştia pe Elodia Ghinescu încă din anul 2006, când se cunoscuseră prin intermediul unui site de socializare. În august 2007, în timp ce se afla în misiune în Afganistan, a petrecut cu ea un scurt concediu în Dubai.

Cristian Ilie a menţionat şi faptul că au avut o altercaţie violentă în timpul excursiei.

"A fost o altercaţie în Dubai, când i-am dat o palmă peste faţă. (...) Ulterior i-am cerut iertare", a răspuns fostul ofiţer SPP când a fost întrebat dacă a bătut-o vreodată pe Elodia Ghinescu.

Martorul a mai spus că a mai încercat să o contacteze pe Elodia după data de 25 august, când s-a încheiat excursia în Dubai, atât prin e-mail, cât şi prin telefon, dar nu a reuşit să ia legătura cu ea. Despre dispariţia victimei a aflat de la televizor, în timp ce se afla în Afganistan, iar primul lui gând a fost că s-a întâmplat ceva grav.

Întrebat dacă ştia ceva despre relaţia dintre Cristian Cioacă şi soţia lui, Cristian Ilie a spus că nu a abordat acest subiect în discuţiile cu Elodia Ghinescu.

"Niciodată victima nu s-a plâns de relaţia cu soţul ei, nu a spus că ar fi fost agresată vreodată", a afirmat martorul.

Cristian Cioacă a fost escortat, în această dimineaţă, de la Penitenciarul Colibaşi la Tribunalul Argeş, unde se desfăşoară un nou termen în dosarul în care este judecat pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu.

Instanţa a citat la acest termen 17 martori din acte, pentru a fi audiaţi.

Comentarii

Ultimă oră