Sari la conținut

Fostul ''cârcotaş'' va prezenta o emisiune la TVR

fostul-carcotas-va-prezenta-o-emisiune-la-tvr

Fostul ''cârcotaş'' Mihai Găinuşă va prezenta o emisiune la TVR.

''Mihai Găinuşă aduce „Ştirile de mâine”, într-o emisiune ce va fi difuzată de luni până vineri, de la 22.30, la TVR 1. „Atât de proaspete, că nu s-au întâmplat încă!”, este sloganul emisiunii, folosit de Găinuşă şi la Radio Seven, pentru o rubrică ce poartă un nume asemănător: „Ştirile de mâine dimineaţă”. Emisiunea este un late night show produs şi difuzat de TVR 1, de la ora 22.30, de luni până vineri, din 17 octombrie'', scrie paginademedia.ro

"Nimic nu e nou sub soare la noi: aceeaşi creştere uluitoare a nivelului de trai în ani electorali, aceleaşi bucăţele de autostradă reinaugurate, aceiaşi reporteri în faţă la DNA (aici diferă doar nevinovaţii), acelaşi showbiz, dar îmbunătăţit cu botox, aceleaşi scoruri la fotbal. De ce n-ar fi şi acelaşi prezentator care să comenteze aceleaşi ştiri? Şi cred că am experienţa necesară unui tânăr jurnalist la început de drum. În plus, vă asigur că nu am niciun fel de doctorat”, a declarat Mihai Găinuşă pentru sursa citată.

Mihai Găinuşă lucrează în media din 1995 şi a devenit cunoscut odată cu emisiunea ''Cronica cârcotaşilor'', pe care a prezentat-o alături de Şerban Huidu, timp de 14 ani.

Comentarii

Ultimă oră