Sari la conținut

"Foloseşte zebra!", campanie educativă a Poliţiei Locale

foloseste-zebra-campanie-educativa-a-politiei-locale

Peste o mie de elevi din orașul nostru au învăţat sau şi-au reamintit, care sunt regulile de circulaţie pe care trebuie să le respecte cu stricteţe pentru a nu ajunge victime sigure ale accidentelor rutiere, în cadrul campaniei Poliţiei Locale, „Foloseşte zebra!”.

Iniţial, pentru aceste cursuri educaţionale au fost incluse nouă unităţi de învăţământ din oraş, la clasele a 3-a şi a 4-a, însă la Poliţia Locală Braşov au fost înregistrate alte câteva solicitări venite din partea cadrelor didactice care au considerat necesară şi binevenită prezenţa agenţilor şi la clasele lor.

În această săptămână, poliţiştii locali au fost invitaţi să se alăture programului „Școala Altfel”, desfăşurat de unităţile şcolare.

Polițiștii locali le-au explicat elevilor ce trebuie să facă în cazul în care se rătăcesc de părinţi sau ajung singuri în locuri necunoscute.

De aceea, la final, micuţii au şi primit o temă pentru acasă, pentru următoarea întâlnire.

Astfel, fiecare dintre ei trebuie să ştie numele complet, adresa de domiciliu şi, eventual, numerele de telefon ale părinţilor lor.

Campania de educaţie rutieră intitulată sugestiv „Foloseşte zebra!” va continua în şcolile din municipiu şi după vacanţa de Paşte.

Comentarii

Ultimă oră