Sari la conținut

Fiul lui Cioacă şi al Elodiei a câştigat dreptul de a-şi schimba numele de familie

fiul-lui-cioaca-si-al-elodiei-a-castigat-dreptul-de-asi-schimba-numele-de-familie-

Fiul lui Cioacă şi al Elodiei nu mai vrea să le poarte numele. Patrick a câştigat în instanţă dreptul de a-şi schimba numele de familie.

Patrick, fiul Elodiei şi al lui Cristian Cioacă, a obţinut în instanţă dreptul de a-şi schimba numele de familie din actele de identitate.

El are acum 14 ani şi este crescut de Ana Maria Ene, sora fostului poliţist şi de soţul acesteia, Vasile Iulian Ene (mătuşa şi unchiul lui), care, de altfel, au şi obţinut custodia copilului. Recent, părinţii adoptivi s-au prezentat la Judecătoria Piteşti, unde au solicitat schimbarea numele de familie al baiatului.

Instanţa a fost de acord cu solicitarea făcută de soţii Ene, iar Patrick nu va mai purta numele de familie Cioacă.

„Admite cererea. Încuviinţează schimbarea numelui minorului, pe cale administrativă”, au decis magistraţii de la Judecătoria Piteşti. În concluzie, judecătorii au decis ca fiul familiei despre care s-a vorbit atâtt de mult să aibă alt nume, iar mătuşa şi unchiul lui au toate motivele să fie mulţumiţi.

Patrick s-a orientat către latura sportivă şi vrea să ajungă un mare jucător. El a devenit membru al Federaţiei Române de Baschet, alături de marii sportivi ai ţării.

Dispărută în 2007, Elodia Ghinescu a fost căutată timp de 9 ani de poliţişti, iar cazul ei a devenit material de studiu la Academia de Poliţie şi la Facultatea de Drept. Teribila crimă i-a fost atribuită fostului soţ, Cristian Cioacă, aflat în acest moment după gratii. El a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Femeia era dată dispărută de nouă ani, atunci când Cioacă a fost condamnat pentru că ar fi omorât-o.

Cristian Cioacă mai trebuie să plătească daune morale de 380.000 euro familiei Elodiei din Braşov. 130.000 de euro sunt pentru Patrick-Matei Cioacă, fiul lui.

Acesta va purta pe viitor numele Patrick-Matei Ene.

Comentarii

Ultimă oră