Sari la conținut

„FIS Children Trophy”, la start, în Poiana Brașov

fis-children-trophy-la-start-in-poiana-brasov

Foarte puțin timp ne mai desparte de start-ul competiţei internaţonale de schi ,,FIS Children Trophy".

Poiana Braşov este pregătită, pentru al doilea an consecutiv, să găzduiască o întrecere sportivă dedicată copiilor de la categoriile U14 şi U16. Anul acesta, au confirmat prezenţa la start sportivi din Austria, Grecia, Franţa, Ungaria, Brazilia, Liban, Bulgaria şi România.

Cea mai numeroasă delegaţie, exceptând ţara gazdă, România, vine din Grecia şi numară aproximativ 30 de persoane (sportivi şi antrenori). Grecii au fost prezenţi şi anul trecut în Poiana Braşov, la prima ediţie a competiţiei şi s-au declarat impresionaţi, atât de domeniul schiabil, cât şi de condiţiile de cazare.

Pentru delegaţiile care şi-au confirmat deja prezenţa, în conformitate cu standardele impuse de Federaţia Internaţionala de Schi, Asociaţia de Turism Poiana Braşov, Primăria Municipiului Braşov şi Ana Teleferic asigură cazare, masa şi, respectiv transport pe cablu pe perioada concursului.

Pârtia de competiţie este Subteleferic, iar ora de începere a întercerilor de Slalom şi Slalom Uriaş este 09,30, în zilele de 19 şi 20 februarie 2019. Mai multe delegaţii şi-au anunţat deja intenţia de a sosi în Poiana Braşov cu 2-3 zile înainte de concurs, pentru a se antrena. Pîrtia desemnată de Comitetul de Organizare pentru antrenamente şi încălzire este Ruia.

Pentru Braşov este un eveniment extrem de important, care poziţonează Poiana pe harta competiţională mondială, pentru disciplina Schi Alpin.

Intrarea la toate întrecerile este liberă!

Comentarii

Ultimă oră