Sari la conținut

Firmele își pot trimite ofertele pentru învățământul dual

firmele-isi-pot-trimite-ofertele-pentru-invatamantul-dual

Firmele interesate în calitate de potenţiali angajatori îşi pot exprima solicitările pentru planul de şcolarizare în învăţământul dual sau în cel profesional şi de a se implica efectiv în pregătirea practică a elevilor, iar la final îşi pot selecta cei mai buni absolvenţi.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au anunţat că termenul limită pentru transmiterea acestor solicitări este 17 noiembrie.

Propunerile privind numărul de locuri în învăţământul dual şi în cel profesional vor fi definitivate la nivelul IŞJ, până pe 29 noiembrie.

Pentru învăţământul dual, solicitările se transmit de către operatorii economici interesaţi la Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic, pe adresa de e-mail vet@tvet.ro.

Pentru învăţământul profesional, operatorii economici interesaţi transmit solicitările de şcolarizare la unităţile de învăţământ partenere sau la Inspectoratul Şcolar Județean Braşov.

Modelul pentru transmiterea solicitărilor şi alte aspect privind calendarul etapelor şi acţiunilor pentru stabilirea cifrei de şcolarizare în învăţământul dual şi în învăţământul profesional sunt disponibile pe pagina de internet a Inspectoratului Şcolar Braşov, împreună cu principalele reglementări privind învăţământul dual şi învăţământul profesional.

Comentarii

Ultimă oră