Sari la conținut

Firma pentru administrarea de asociaţii de proprietari din Braşov - ce avantaje oferă aceasta

firma-pentru-administrarea-de-asociatii-de-proprietari-din-brasov-ce-avantaje-ofera-aceasta

Marile oraşe au dat startul administrării de asociaţii într-un mod modern şi diferit. Este vorba de firme independente, dar autorizate de primării, ce pot presta servicii complete ce ţin de asociaţiile de proprietari. Mai mult decât atât, în variantele de acest gen sunt incluse servicii moderne ce înlocuiesc metodele clasice.

Digital Property este un nume cunoscut pe această nişă, firma ce activează pe piaţa din Braşov şi deţine autorizaţia necesară din partea primăriei Braşov. Digital Property este oarecum emblema unei noi generaţii de servicii. În contextul zilelor moderne, când plătim nici măcar cu cardul, ci cu aplicaţiile instalate pe telefon, când totul este wireless, contactless, asociaţiile de proprietari trebuiau să îşi upgradeze şi ele serviciile şi modul de colaborare cu proprietarii.

Ce presupune colaborarea cu o firmă ce administrează asociaţii de proprietari

Modul în care  o astfel de firmă lucrează înseamnă un avantaj de ambele părţi, un win - win pentru ei ca firmă, dar mai ales pentru proprietari. Presupune tot cumulul de servicii ce ţine de asociaţia de proprietari trecut în responsabilitatea firmei. Lucrurile merg mai eficient, rapid, mai comod şi mai practic am putea spune.

În cazul celor de la Digital Property vorbim despre servicii de administrare asociatii de proprietari Brasov ce includ administrare tehnică, contabilă, casierie, ce ţine de avizier. Orientarea spre client şi modul în care se raportează la serviciile moderne şi inovatoare sunt doar câteva dintre avantaje.

Colaborarea în sine presupune transparenţă în primul rând. Unul din marile avantaje se referă la aplicaţia pe care orice proprietar o poate accesa. Aici pot fi vizualizate oricând, în timp real, situaţiile locatarilor. Sunt incluse date despre situaţia financiară, pot fi introduse indecşii de apă - caldă şi rece după caz -, pot fi consultate în amănunt datele despre facturile la utilităţi comune, la cheltuielile individuale. De asemenea, aceeaşi aplicaţie împreună cu avizierul online, permite realizarea de solicitare a modificării de număr de persoane ce locuiesc într-un imobil.

Se pot seta notificări, se pot realiza plăti, aşadar o aplicăţie de acest gen îi ajută pe proprietari să nu mai depindă de un clasic program la caserie, la ghişeu, aşa cum se obişnuia în anii trecuţi. Nici  nu mai trebuie să fie atenţi lunar la afişarea listelor, întrucât datele acestea sunt uşor de accesat.

Servicii online şi modalităţi de plată mai variate

Digital Property implementează sisteme moderne şi aplică regulile updatate la vremurile curente. Aşadar, în cadrul asociaţiilor de proprietari pe care le administrează, implementează şi serviciul de plată online, cu modalităţi diferite - prin intermediul aplicaţiei mobile Deskis, prin cont bancar, cu card, prin POS direct la sediul asociaţiei sau prin PayPoint. Soluţii adaptate pentru preferinţele fiecăruia înseamnă desigur mai multă flexibilitate şi avantaj major pentru orice proprietar.

Servicii complete

O dată decisă colaborarea, firma în cauză preia toate responsabilităţile, asigurând inclusiv servicii de curăţenie, o necesitate constantă.

Din punct de vedere al serviciilor de administrare contabila asociatii de proprietari Brasov sunt incluse toate nevoile de calculare şi menţinere a evidenţei de cheltuieli şi penalităţi. Registrul de casă, actualizarea registrului de fond de rulment şi de reparaţii sunt de asemenea responsabilităţi incluse aici.

Din punct de vedere tehnic sunt incluse şi munca de teren, în sensul în care firma îşi asumă să menţină o comunicare deschisă şi constantă cu proprietarii, să verifice spaţiile comune, să asiste şi să supravegheze orice lucrare făcută. Nu doar atunci când se impune o nevoie, o reparaţie vor exista măsuri luate, ci preventiv, se impune verificarea periodică a zonelor precum subsoluri, ascensoare, căi de acces, instalaţii electrice etc.

Toate serviciile pe care Digital Property le prestează sunt menţionate şi detaliate în cadrul paginii oficiale, digitalproperty.ro. Altfel spus, ceea ce o astfel de firmă oferă se referă la servicii de calitate, mai flexibile şi mai mult adaptate stilului de viaţă modern şi actual. Setând un trend în acest sens, o astfel de firmă dă tonul unui nou val de schimbări la nivel de asociaţii de proprietari. Unii încă speră ca şi în oraşele mai mici să existe astfel de oferte.

Comentarii

Ultimă oră