Sari la conținut

Finish cu înfrângere! CNOT Braşov a pierdut în ultima etapă, la U Cluj

finish-cu-infrangere-cnot-brasov-a-pierdut-in-ultima-etapa-la-u-cluj

Centrul Naţional Olimpic şi Tineret Braşov a avut programat în ultima etapă a turului Divziei A, Seria B, la handbal masculin, o deplasare dificilă pe terenul Universităţii Cluj. Astfel, băieţii antrenaţi de Florin Paraschiv înfruntau o formaţie care cocheta cu partea superioară a clasamentului.

Contrar calculelor hârtiei, braşovenii au început perfect meciul şi au condus minute bune pe tabela de marcaj în prima repriză. Evoluţia convingătoare a făcut ca la pauză scorul să fie 11-9 pentru CNOT. Din păcate, în partea a doua a urmat şi căderea, speculată la maximum de clujeni. Braşovul nu a mai putut ţine pasul cu Universitatea, care s-a distanţat pe final şi a câştigat cu 28-24.

După această înfrângere, Centrul Naţional Olimpic şi Tineret Braşov va ierna pe poziţia a 9-a a clasamentului, cu 13 puncte. Handbaliştii lui Florin Paraschiv au înregistrat 4 victorii, un egal şi 7 înfrângeri, având un golaveraj negativ, 339-348. Returul este programat să înceapă pe 7 februarie 2016, când CNOT Braşov va juca în deplasare la HC Sibiu.

Comentarii

Ultimă oră