Sari la conținut

Finala Europa League va fi transmisă în direct de PRO TV !

finala-europa-league-va-fi-transmisa-in-direct-de-pro-tv-

PRO TV va transmite în direct finala Europa League, miercuri, de la 21:45. Dnepr-Sevilla este mai mult decât un meci, este o luptă pe terenul de fotbal pentru cucerirea unuia dintre cele mai importante trofee ale Europei. Ucrainenii de la Dnepr vor lăsa armele jos si vor ridica triumfător steagurile !

Finala de la Varsovia pune față în față câștigătoarea ediției trecute, Sevilla, și marea revelatie a acestui sezon: Dnepr. Frumosii Nebuni ai Europei, marea surpriză a sezonului, au avut un parcurs fenomenal în ultimele săptămâni: au eliminat-o pe Napoli în semifinalele competitiei si au avut o victorie în fata echipei lui Mircea Lucescu (Șahtior Donetsk). În ultimele 3 sezoane, Dnepr a cheltuit doar 5 milioane de euro pe transferuri, o sumă extrem de mică raportată la transferurile echipelor din Europa.

De cealaltă parte a baricadei, deținătoarea trofeului Europa League va face tot posibilul pentru a păstra Cupa câstigată anul trecut în fata celor de la Benfica. Anul acesta, Sevilla a ratat la un punct careul Champions League. Este echipa cu cei mai frumosi suporteri și una dintre cele mai titrate formații din istoria recentă a Europa League, iar intonarea imnului la începutul meciurilor este un moment care taie respiratia adversarilor. Finala dintre DNEPR și SEVILLA va uni toată Europa ! Pentru 90 de minute, întregul continent este cu ochii pe partida de fotbal, miercuri seară, de la 21:45, în direct la PRO TV.

SURSA: Comunicat de presă - PRO TV

Comentarii

Ultimă oră