Sari la conținut

Filmul “Nymphomaniac 2″ poate fi vizionat în cinematografe

filmul-nymphomaniac-2-poate-fi-vizionat-in-cinematografe

Comisia de specialitate a Centrului Național al Cinematografiei a revenit asupra deciziei de a interzice proiectarea filmului “Nymphomaniac 2” în cinematografe. Directorul CNC, Mihai Kogălniceanu, a declarat că pelicula a primit în cele din urmă clasificarea “I.M. – 18″ (interzis minorilor) din partea comisiei speciale, precizând că nu va exista “cenzură” în timpul mandatului său.
“Atât timp cât voi fi director al Centrului Naţional al Cinematografiei, în România, nu va exista cenzură în privinţa filmelor ce vor fi difuzate în cinematografe “, a declarat acesta, joi, pentru Mediafax.

Comisia de clasificarea a filmului a CNC a revizionat, joi după amiază, filmul “Nyphomaniac Vol. II”, regizat de danezul Lars von Trier, acordând acestuia clasificarea “I.M. – 18″, “filme interzise minorilor”, ceea ce înseamnă că lungmetrajul poate fi proiectat în cinematografele din România. În data de 28 ianuarie, Comisia de clasificare a filmelor acordase lungmetrajului cu titlul original “Nymphomaniac Vol. II” clasificarea “Interzis minorilor şi proiecţiei cu public IM-18-XXX”, mai scrie Mediafax.
“Nymphomaniac Vol. I”, în regia lui Lars von Trier, care este difuzat deja în cinematografele din România din 17 ianuarie, a primit de la CNC clasificarea “IM-18″.

Comentarii

Ultimă oră