Sari la conținut

Lucările de la noul sediu al Filarmonicii sunt aproape gata, dar concertul inaugural, programat pentru data de 30 iulie, ar putea fi amânat. Asta din cauza unei licitaţii pentru scaunele din sălile de spectacole, care a fost blocată de o firmă.
Aceasta a contestat rezultatul, iar acum Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor trebuie să dea un răspuns.
Reprezentanţii Primăriei susţin că, din punctul lor de vedere, dar şi conform legii, acea contestaţie este neîntemeiată.
„Din punctul de vedere al legii, contestaţia este neîntemeiată şi nelegală. Sper ca Consiliul de Soluţionare a Contestaţiilor să soluţioneze repede această contestaţie, astfel încât să încheiem contractul de furnizare. De la data încheierii contractului, furnizorul este obligat ca în 30 de zile să furnizeze scaunele şi să le monteze”, ne-a spus Cecilia Doiciu, director Direcţia de Relaţii Externe, Cultură şi Evenimente, Primăria Braşov.
Licitaţia a fost făcută pentru aproximativ 500 de scaune, iar cea mai mare parte a lor trebuie montate în sala mare şi restul în sala mică. Reprezentanţii Primăriei speră ca procedura de soluţionare a contestaţiei să se încheie cât mai repede, astfel încât, pe 30 iulie, să poată fi organizat concertul i-naugural. În luna iulie, Filarmonica ar trebui să se mute într-un nou sediu, amenajat în fostul Cinematograf Patria.

Comentarii

Ultimă oră