Sari la conținut
fii-frumoasa-la-birou-si-seara-la-party

Fie că te duci la birou sau la o petrecere, modul în care te îmbraci este foarte important, mai ales dacă vrei să atragi privirile celor din jur. Alege piese care te reprezintă, în care te simți confortabil și care îți dau încredere în tine.


La birou


Deși când te gândești la ținutele pentru birou îți vine în minte o ținută clasică, formală, în zilele noastre poți crea outfit-uri care să nu fie deloc plictisitoare.


Pentru întâlnirile de business one-to-one mergi pe varianta fustă în combinație cu o cămașă albă și tocuri înalte. Ca să scoți din anonimat ținuta, folosește la gât o broșă mare, cu pietre colorate sau poartă perle. Pentru întâlnirile de echipă, alege o bluză din mătase, o pereche de pantaloni cu talia înaltă și pantofi stiletto. Poți adăuga un colier metalic si o pereche de cercei și eventual un ceas cu cadran în aceeași nuanță cu accesoriile. Dacă ești în pană de idei, o rochie pe lângă corp, care să se termine deasupra genunchilor este mereu o alegere inspirată. Marchează-ți talia cu o curea și, dacă este cazul, peste ea poți adăuga un cardigan. Și pentru că urmează sezonul reducerilor, alege din timp rochii office la oferte speciale, care să aibă materiale de calitate și cu croială care nu se demodează ca să te poți bucura timp îndelungat de ele.
Nu uita să folosești o pereche de pantofi de calitate, mai ales că îi vei purta minim opt ore. Pentru orice eventualitate, ia cu tine și câțiva plasturi rezistenți la apă și unul care să combată neplăcutele și dureroasele bășici.

rochii de ocazie

Ținuta pentru seară

Mergi la o cină romantică, un cocktail sau la o gală? Neapărat trebuie să ai în garderobă rochii de seara lungi. Te poți inspira din trendurile sezonului 2020 care cuprind materiale diafane, culori puternice, care ies în evidență, piese vestimentare arhitecturale și detalii fine. Paietele și texturile metalice sunt în continuare pe val, la fel ca și franjurii și pielea. Dacă ai forma corpului de clepsidră și te numeri printre norocoasele cu un abdomen plat, poți opta pentru rochiile lungi mulate pe corp, monocrome, iar în picioare poți folosi bocanci. Ca accesorii poți miza pe cercei și coliere XXL și o geantă cu mânere fixe sau oversized. Dacă optezi pentru o rochie colorată cu printuri care imită patch-urile, ai grijă ca încălțămintea să rămână în tonuri neutre. Atunci când modelul este decoltat, poți să adaugi în zona gâtului un colier tip choker, din metal auriu sau decorat cu pandantive sculpturale. Pentru un look desăvârșit, neapărat mergi la coafor pentru a-ți aranja părul și apelează la un make-up artist pentru machiaj perfect.

Comentarii

Ultimă oră