Sari la conținut

Fiat 500- cadoul special al lui Moș Crăciun, la Carrefour

fiat-500-cadoul-special-al-lui-mos-craciun-la-carrefour

De peste 12 ani, Centrul Comercial Carrefour Brașov a rămas destinația preferată de cumpărături a brașovenilor, atât prin oferta hipermarketului Carrefour, cât și prin oferta diversificată și complementară a magazinelor din galeria comercială, actualizată periodic pentru a satisface nevoile clienților. Începand cu luna decembrie 2016, Centrul Comercial Carrefour Brașov își întâmpină clienții într-un concept special regândit pentru ei, un spațiu modern, cu oferte pentru fiecare.

În plus, clienții care în perioada 16 - 23.12.2016 vor face cumpărături în valoare de minimum 200 lei/bon din hypermarket și de minimun 100 lei/bon din galerie vor avea posibilitatea să-și aleagă de sub brad unul dintre cadourile de casă nouă - Led TV, cuptor cu microunde, aspirator, storcător legume - fructe, mașină tocat, epilator și mixer mână – sau să primească unul dintre zecile de daruri pregătite de Moș Crăciun.

Și dacă nu aveți cu ce să ajungeți la noi, Moșul a pus în sacul lui un cadou special – un FIAT 500! Aveți toate șansele să vă întoarceți acasă cu o mașină nouă, plină de cadouri!”

Comentarii

Ultimă oră