Sari la conținut

Festivalul Floare de Colț 2018 - Zilele Orașului Zărnești

festivalul-floare-de-colt-2018-zilele-orasului-zarnesti

Zilele Orașului Zărnesti și Festivalul Floare de Colț vor avea loc anul acesta în zilele de 11-12 august 2018, după ce au fost amânate din cauza vremii în luna iulie.

Unul dintre festivalurile cu cea mai lungă tradiție din zonă, Festivalul „Floare de Colț”, este cea mai importantă sărbătoare locală, în acest an desfășurându-se în cadrul a două zile de sărbătoare.

   Festivalul aduce pe scenă numeroase ansambluri folclorice din zonă, dar și invitați, soliști de seamă ai muzicii populare și ușoare românești, precum Cosmina Adam, Valentin Sanfira, Sava Negrean Brudașcu & taraf, Mirabela Dauer.

Evenimentul va debuta sâmbătă, 11 august 2018 cu recitaluri de muzică ușoară și folk, fiind urmat duminică 12 august 2018, de celebra paradă a costumelor populare din zona Țării Bârsei.

Sărbătoarea orașului Zărnești nu i-a uitat nici pe cei tineri, acestora pregătindu-le recitaluri. Sunt invitați să susțină concerte Ioana Ignat, Lidia Buble dar și Direcția 5.

   Sâmbăta vor aparea pe scenă artiști, trupe pop și folk, iar duminică, după parada portului popular vor avea loc spectacole de muzica populara pe stadionul Torpedo. Serile se va încheia cu concertele trupei Directia 5 și al artistei Lidia Buble și cu focuri de artificii .


  Organizatori: Primăria și Consiliul Orașului Zărnești

Parteneri: Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Zărnești

Comentarii

Ultimă oră