Sari la conținut

Festivalul familiei Lolly Boom a ajuns la final! A fost o ediție inedită!

festivalul-familiei-lolly-boom-a-ajuns-la-final

În perioada 8-10 septembrie a avut loc cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, în Parcul Noua. În cele trei zile s-au desfășurat ateliere creative, spectacole la scenă și multiple activități în zonă pentru comunitatea brașoveană, cu scopul de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, în natură, și de a retrăi o frumoasă etapă: copilăria.

LollyBoom 2017 ediția Brașov a însemnat 27 de zone amenajate, 273 de ateliere atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, cu 1723 de înscrieri unice. 38.000 de participanți s-au bucurat de spectacole de teatru, dans, magie, concerte, proiecții de film, escaladă și bubble football. Majoritatea înscrierilor s-au realizat online, astfel că pentru atelierele celor de la Dino Parc Râșnov, unde copiii au pictat forme 3D ale dinozaurilor și ouăle acestora, Relax Kids România, Arcadia Brașov, Zoo Brașov și chiar la ridicări cu balonul cu aer cald, numărul maxim de înscriși s-a epuizat până în prima zi de festival.

Cei mai tineri dintre participanți au format noi deprinderi, s-au relaxat, s-au jucat și și-au dezvoltat creativitatea în cadrul atelierelor de pictură sub diferite forme, design vestimentar, mărgelit, muzică în germană a prietenilor de la Asociația Creștină Something New, Bya Fashion, Deutsch Mit Musik Brașov, Happy Moms, Bebe Rostogol și Artterapie.

Spectacolele la scenă a celor de la CUANTUNE, Adrian Lăzăroiu Band, Crina Zvobodă, magicianul Cristian Gună și Art Respect s-au bucurat de un număr impresionant de participanți. Unul dintre actorii filmului ,,Usturoi”, Sebastian Topan,  a fost prezent la festival chiar de ziua lui, primind din partea publicului numeroase urări.

Publicul brașovean s-a arătat curios și încântat de atmosfera din cadrul festivalului, primind conceptul cu brațele deschise și bucurându-se astfel de 3 zile pline de distracție, relaxare, joc și joacă.

Proiectul a fost realizat din bugetul Primăriei Municipiului Brașov iar accesul a fost gratuit.

Comentarii

Ultimă oră