La acest sfârșit de săptămână (11 - 13 august 2017), la Cabana Mălăieşti din Munţii Bucegi (cota 1.720 m) va avea loc o nouă ediţie a tradiţionalului festival de muzică folk „Floare de colţ”, o petrecere cu ritmuri de chitară şi multă voie bună.

   Sute de împătimiţi ai cântecelor de munte sunt aşteptaţi vineri la cabană, spre seară urmând a începe petrecerea, la lumina focului de tabără.

  „An de an, iubitorii muntelui şi ai cântecelor se reîntâlnesc cu drag, interpretează împreună, fie că este vorba de vechi prieteni sau oameni care abia fac cunoştiinţă. Spiritul acesta al muntelui este unic şi invit pe toată lumea să parcurgă potecile muntelui”, a spus cabanierul Ion Adămuţă, şef al Salvamontului Râşnov.

  Dacă serile sunt dedicate cântecelor, ziua toată lumea va participa la concursuri, bineînţeles tot cu specific montan - jocuri de cabană, „căratul găleţilor”, probe cu sfori sau curse cu buşteni.

  Cu o tradiţie de 20 de ani, Festivalul „Floare de colţ” e organizat la Cabana Mălăieşti în colaborare cu Primăria Râşnov.