Sari la conținut

Începând de astăzi până duminică în localitatea Ghimbav va avea loc un spectacol aviatic. Demonstraţiile de zbor, acrobaţiile în aer şi aparatele de zbor inedite vor fi principalele atracţii ale show-ului dar nu numai. Numeroşi artişti vor oferi turiştilor un spectacol deosebit.  La evenimentul organizat de Primăria Ghimbav şi-au anunţat participarea formaţii cunoscute precum Compact, DJ Project, Bere Gratis, Pasărea Colibri, Mircea Baniciu şi Desperado. De asemenea, pe toată perioada festivalului se vor organiza ateliere tematice de aeromodelism pentru copii şi o expoziţie tematică despre istoria aviaţiei

Cântă Compact şi Desperado. Prima zi a festivalului vineri, 8 iulie, va debuta la orele 15.00 cu un concert de muzică de fanfară. Ulterior vor urca pe scenă grupul folk "Floare de Colţ", formaţiile Icar, Groove Factory, Desperado şi Compact. Seara se va încheia pe muzica pregătită de DJ Bogdan, însă nu înainte de aprinderea unui foc de artificii.


Hi-Q şi artişti populari. A doua zi a festivalului de aviaţie, sâmbătă,  va debuta tot cu muzică de fanfară, timp în care publicul va asista la o curajoasă demonstraţie aviatică. De la orele 16.00 va urca pe scenă ansamblul folcloric "Măgura Codlei", avându-i solişti pe Tavi Bălăşcau, Mugurel Grama, Rodica Stan şi Costel Radu. De asemenea, programul va cuprinde un recital al Marianei Anghel. De la orele 19.00 vor urca pe scenă Formaţia "Floare de Colţ", Elle White - Dj.Project, Hy-Q. Ca şi în ziua precedentă, seara se va încheia pe muzica pregătită de Dj. Bogdan, care va fi precedat de un foc de artificii.

Bere gratis şi Pasărea Colibri. Duminică, 10 iulie 2011, Primăria Ghimbav vă invită din nou la petrecere alături de Ansamblul Folcloric "Doruleţul" din localitate, Laura Lavric şi formaţiile Michelle, Pasărea Colibri, Mircea Baniciu şi Bere Gratis. Festivalul de aviaţie se va încheia cu un foc de artificii şi cu muzica lui DJ Bogdan.Festivalul este şi prilej de petrecere câmpenească. Micii şi cârnăciorii vor sfârâi pe grătare, iar comercianţii vor scoate la vânzare şi produsele tradiţionale zonei.


Comentarii

Ultimă oră