Sari la conținut

Fernet Happy Blues Company - Blues Tourism Board Muzica ce nu te păcăleşte... Despre muzica ce nu poate fi cântată altfel decât LIVE...

Fernet Happy Blues Company - Blues Tourism Board Data pe care AG Weinberger o propune să devină Ziua Naţională a Blues-ului este 28 februarie.

Data de 28 reprezintă ziua de naştere a lui Lewis Brian Hopkin Jones cunoscut ca Brian Jones, a fost un muzician englez şi membru fondator al trupei The Rolling Stones. Acest 28 februarie este dublul Zilei Îndrăgostiţilor. Adică de două ori mai multă dragoste, pasiune, respect\", spune Weinberger. Chiar daca BLUESUL nu s-a născut pe tărâmuri mioritice, pentru mulţi dintre fanii genului această muzică înseamnă acasă,. Motive pentru a o sărbatori sunt: \" Pentru că blues-ul vindecă dragostea... Pentru că te învaţă să iubeşti, să respecţi şi să accepţi diferenţele... Pentru că este onest... Pentru că blues-ul vorbeşte despre tine... Pentru că este coloana sonoră a existenţei tale... Pentru că blues-ul te face să plângi.... Pentru că te regăseşti în el...\" Fernet Happy Blues Company, o trupă braşoveană de excepţie; funk-rock şi „blues urban”;. E o generaţie care foloseşte un soi de sincronizări, şi caută alte forme şi căi de exprimare. Alături de Alexandru Andries, Cyfer’s Sin, si Asociaţia de Blues. trupe de blues cu muzicanţi braşoveni servesc ca punct de reper promovând si reprezentând ţara la diferite festivaluri dedicate muzicii blues reusind să pastreze fiecare amprenta personală, Trupa Fernet Happy Blues Company infiintată in 1999 din Braşov prezintă un proiect care cuprinde şi muzică rhythm & blues, şi rock, folk- şi se desfăşoară undeva într-o zonă de fuziune, motivată şi de faptul că bluesul este la baza genurilor menţionate care permite o scară largă de interpretări si abordări diferite, iar muzica pe care o promoveză băietii braşoveni vrea să parcurgă o largă varietate din mai multe teritorii de gen împletire dintre blues, rock şi jazz.

Asadar ei permit să preia elemente de blues, dar le include într-o configuraţie mai complexă, Fernet Happy Blues Company, - reprezintă un stil nou de abordare a blues-ului, cu moderne trimiteri la bătrânii genului şi nu în ultimul rând cu un feeling de excepţie. Fie ca e public avizat, fie că se va lăsa avizat de initiaţiva trupei Fernet Happy Blues Company, care vă invită în data de 13.03.2014 (joi) de la ora 19.00 la Seven Pots pub Brașov Strada Mihail Sadoveanu 1, rezervări mese: 0268 - 411 211 unde, va încercă să impărtăşească atmosfera de blues.

Comentarii

Ultimă oră