Sari la conținut

Femeia care sparge pepeni cu sânii a făcut show la Braşov

Sparge cu sânii zeci de cutii de bere, pepeni şi chiar mese.  Este vorba de celebra americanca Busty, cu sânii de fier,  care a fost prezentă într-un club din Braşov. Busty a lăsat cu gura căscată publicul după ce a spart pepenii cu bustul ei care cântăreşte 20 de kilograme. Nici măcar masa nu a scăpat de furia femeii. Vezi video de la minutul 18.


Sânii de fier. Aflată pentru prima dată în România, la invitația „Happy Hour”, americanca de 51 de ani, a intrat în Cartea Recordurilor ca femeia cu cei mai puternici sâni din lume. Busty Heart, pe numele său real Susan Robin Sike, a avut de mică un bust foarte generos, iar de la 13 ani a fost trimisă la pension pentru a fi departe de privirile băieților. Acolo a primit numele „Busty”, de la pieptul său foarte mare. Cu toate acestea și-a dorit să și-i mărească cu ajutorul implanturilor cu silicon, iar acum bustul său măsoară 116,84 de centrimetri și cântărește 20 de kilograme.


A făcut infarct. Sânii de fier au făcut-o pe Busty celebră, dar i-au provocat și necazuri. Un bărbat a făcut infarct și a murit când i-a văzut sânii, și hainele le comandă pe măsură. Cel mai greu e cu sutienele care sunt făcute din materiale speciale, rezistente.

Vezi cum a băgat Busty spaima în vampiri la Castelul Bran.

Comentarii

Ultimă oră