Sari la conținut

FC Braşov, start lansat în amicale: 3-0 cu Râşnov

fc-brasov-start-lansat-in-amicale-30-cu-rasnov

FC Braşov a obţinut un succes clar în primul meci amical al iernii. Băieţii lui Stere s-au simţit excelent după câteva zile istovitoare, în care accentul a fost pus exclusiv pe partea fizică.

În jocul de pregătire cu formaţia de Liga a IV-a Cetate Râşnov, "stegarii" au defilat pe teren şi s-au impus cu 3-0, scor stabilit încă de la pauză. Toate golurile au fost marcate de Ene, iar unul a fost reuşit din penalty. Este pentru prima dată în carieră când atacantul galben-negrilor bifează o triplă.

În partida cu Râşnov, antrenorul Mihai Stere a folosit câte o echipă diferită în fiecare repriză.

FC Braşov (repriza 1): Mutu - Cerlincă, Istrofor, Poverlovici, Săftescu - Horia Popa, Alupoaie, Vlad Munteanu, Livan - Rusu, Ene.

FC Braşov (repriza 2): Căucă (Tănase) - Buga, Istrofor (Cerlincă), Pamfile, Negotei - Andor, Pană, Avram, Adi Martoncă - Codoban - Matei.

Următorul joc amical al "stegarilor" este programat miercuri, pe teren propriu, cu Miercurea Ciuc.

*** Adrian Martoncă este în probe la FC Braşov şi a fost folosit de Stere în repriza a doua a amicalului cu Râşnov. Martoncă s-a aflat în centrul unui scandal toamna trecută, când l-a acuzat pe antrenorul de atunci al celor de la Gaz Metan Mediaş, Ioan Balaur, că i-ar fi cerut bani ca să joace în echipa "găzarilor".

Comentarii

Ultimă oră