Sari la conținut
fc-brasov-sa-impus-in-derby

FC Brașov s-a impus în derby-ul local cu Unirea Tărlungeni. La finalul unui meci dominat de stegari, trupa lui Mihai Stere a câștigat cu scorul de 2-0 (1-0). Cu cele trei puncte cucerite, brașovenii au revenit pe locurile de play-off. La partidă au asistat și reprezentatnții grupului de investitori interesați de preluarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului FC Brașov.

Galben-negrii au început meciul în forță și au deschis scorul după doar trei minute. Coman a profitat de o eroare foarte mare a lui Vlăsceanu, a pătruns în careu și a trimis puternic în fața porții de unde Mircea Popescu a trimis balonul în proprie poartă. Brașovul a continuat să atace, dar Matei nu a nimerit ținta de la 16 metri. Până la pauză, Matei nu a ajuns la centrarea foarte bună a lui Rusu, iar Manole nu a reușit să-l învingă pe Perianu după o pasă perfectă a lui Matei. Șutul lui Damian a fost singura ocazie a Tărlungeniului. În partea secundă jocul a fost mai echilibrat, însă fazele de poartă au lipsit. În minutul 90, juniorul Manole a stabilit scorul final după ce a trimis mingea sub transversală de la șase metri. S-a terminat 2-0 pentru FC Brașov care astfel a revenit pe locurile de play-off.
„Importante sunt punctele”. La finalul partidei, tehnicianul galben-negrilor, Mihai Stere, era mulțumit de faptul că echipa sa a reușit să cucerească toate punctele puse în joc. „Cel mai important lucru pentru noi este că am reușit să câștigăm cele trei puncte. Eu spun că am făcut un joc destul de bun și cred că suntem pe drumul cel bun. Golul al doilea, al lui Manole, este golul suporterilor. Le mulțumesc că au venit la stadion și s-a văzut că atunci când sunt alături de noi, suntem mult mai puternici. Din păcate Georgescu s-a accidentat și am fost nevoit să-l schimb. Vom vedea dacă va putea juca la Mediaș”, a spus la finalul meciului, antrenorul celor de la FC Brașov, Mihai Stere.

„Vom lua măsuri!” Antrenorul Unirii Tărlungeni, Dan Bona, a fost extrem de dezamăgit de evoluția elevilor săi. „Așa cum știm noi mai bine, am început meciul prost și am făcut repede un cadou. Vlăsceanu, un fotbalist cu experiență nu a apreciat bine, dă pasă la adversar, iar Mircea Popescu, un jucător lipsit de expriență, face alunecare și.. autogol. După aceea am echilibrat jocul, dar nu am avut ocazii de a marca. Din păcate absențele lui Minciună și Sorin Marin au contat mai mult decât mă așteptam. Am stat bine doar la nivelul liniei de fund cu Forika, Serban, Burlacu și Perianu în poartă, în rest jocul celorlalți a fost slab. Trebuie să luptăm să adunăm puncte, pentru că altfel ne va fi foarte greu în play-out’’, a declarat Bona.

Comentarii

Ultimă oră