Sari la conținut

Lumea artei se mută, în weekend, pe strada Postăvarului din centrul Braşovului! Aici vor avea loc concerte de chitară şi saxofon, teatru de marionete pentru copii, dar şi teatru pentru adulţi, proiecţii de filme, expoziţii de fotografie şi diferite alte ateliere de creaţie. Concertele vor începe în fiecare seară de la ora 18.00, iar duminică, la ora 19.00, va avea loc concertul de lansare pentru trupa Acustica.

Performance-urile dedicate atât copiilor, cât şi adulţilor, vor avea  loc pe întreaga durată a fiecărei zile. La fel şi atelierele de desenat  (cretă sau acuarele), de construit căsuţe, cele de design de accesorii,  de fotografie, atelierele de reparat obiecte vechi sau cele de pictură  pe porţelan.

La atelierele de creativitate (origami, reciclare creativă, chitară, jonglerie sau Oraşul ideal, Vrăjim pietre şi Hacky sack) participarea este deschisă începând cu ora 12.00 şi până la 20.00.

Cei mici sunt aşteptaţi duminică, de la ora 16.00, la două  reprezentaţii de teatru, iar pentru adulţi organizatorii au pregătit  proiecţii de scurt metraje şi câte un film de lung metraj pentru fiecare  seară, începând cu ora 21.00: vineri – Medalia de onoare (regia Calin Netzer), sâmbătă – Din dragoste cu cele mai bune intenţii (regia Adrian Sitaru), duminică – Nisipuri(regia Claudiu Mitcu). Vezi programul complet aici.

Comentarii

Ultimă oră