Sari la conținut
farmaciile-maxi-farma-prezente-si-in-brasov

Începând cu 4 iunie, Compania MAXI FARMA este prezentă și în Brașov cu două farmacii, situate pe strada 13 Decembrie nr.113 (vis-a-vis de parcul Tractorul) și pe Bulevardul 15 Noiembrie nr.43 (vis-à-vis de Spitalul CFR).


Farmaciile MAXI FARMA sunt farmaciile care pun pacienții pe primul loc, de aceea sunt cunoscute în țară și ca „farmaciile prețurilor mici”.


Astfel, cei care vor trece pragul celor două farmacii după data de 4 iunie, vor avea parte de oferte speciale, în limita stocurilor disponibile, dar și de cadouri surpriză.


„Pe lângă prețurile mici pe care le practicăm la nivelul produselor, având și propriul depozit situat în Ploiești, în cadrul farmaciilor MAXI FARMA beneficiați de consiliere profesionistă din partea personalului calificat. Compania noastră se mândrește cu competența, rapiditatea, deschiderea și orientarea către client în domeniul activității pe care o desfășurăm, și anume, vânzarea cu amănuntul a produselor farmaceutice.

MAXI FARMA a apărut ca răspuns la necesitățile pieței românești în ceea ce privește profesionalismul în comercializarea produselor farmaceutice. De asemenea, am lansat și propriile produse, pe care le veți descoperi odată ce intrați în farmaciile noastre”, a declarat reprezentantul MAXI FARMA pe Brașov, Silviu Ioniță.


MAXI-FARMA este un lanț farmaceutic independent, cu 42 de farmacii situate în cinci județe: Prahova, Buzău, Dâmbovița, Constanța și Brașov.


Principiile de bază ale companiei sunt: furnizarea și asigurarea calității produselor și a serviciilor, pe baza cerințelor clienților și a prevederilor legale aplicabile, îmbunătățirea continuă a calității prin programe de fidelizare a pacienților, dezvoltare continuă, încredere și spirit de echipă.

Comentarii

Ultimă oră