Sari la conținut
facultatea-de-litere-din-nou-in-doliu

Comunitatea academică braşoveană este din nou în doliu. Apreciata profesoară Liliana Coposescu a trecut la cele veşnice.

,,Facultatea de Litere a Universităţii Transilvania din Brasov anunţă cu adânc regret decesul doamnei profesor dr. Liliana Coposescu (1953-2014), un om de o excepţională calitate umană si profesională, o prezenţă luminoasă în comunitatea noastră. Doamna profesor Liliana Coposescu a fost un model de probitate ştiinţifică, eleganţă pedagogică şi discreţie, inspirând mulţi colegi mai tineri şi multe promoţii de studenţi. Doamna profesor Liliana Coposescu, cu un doctorat obtinut in 2001 la Lancaster University, autoare a unor lucrări şi proiecte ştiinţifice importante, devenise recent primul conducător de doctorat în domeniul limbii engleze din Şcoala Doctorală a Facultatii de Litere, pentru care desparţirea de domnia sa este o imensă pierdere.

Suntem alături de domnul profesor Silviu Coposescu, decanul Facultatii de Sociologie şi Comunicare, de fiica şi fiul doamnei profesoare în aceste clipe grele. Slujba de priveghere va avea loc astazi, 20 iunie, la ora 17:00 la Capela Cimitirului „Schimbarea la Faţă” din Cartierul Astra (Micşunica 2) şi înmormântarea mâine, 21 iunie, la ora 12:00.,,

Comentarii

Ultimă oră