Sari la conținut

Expoziţie internațională de pisici la Castelul Bran

expozitie-internationala-de-pisici-la-castelul-bran

 Parcul Regal al Castelului Bran va fi, pentru al cincilea an consecutiv, gazda Expoziţiei internaționale de pisici!


   Timp de două zile, în 6 şi 7 iulie 2019, Castelul Bran va fi invadat de cele mai frumoase feline din lume. Clubul „Magnificats” din România organizează Expoziţia mondială de pisici, „Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran”, care se desfăşoară sub auspiciile ASIR Dominic Habsburg, Arhiduce de Austria.


   În cortul amplasat în Parcul Regal, vizitatorii vor putea admira peste 100 de pisici de rasă din toată Europa, precum Maine Coon, Ragdoll sau British Shorthair, dar şi Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex.

Jurizarea va fi asigurată de arbitrii din Marea Britanie şi Olanda, la această ediţie acordându-se premii importante pentru crescătorii de pisici de rasă.


   Membrii juriului sunt Jane Allen (UK), Phillipa Holmes (UK), Kaai du Plessis (Netherlands).


  Seara de sâmbătă va fi dedicată proprietarilor de pisici înscrişi în competiţie, dar şi celor care iubesc felinele, fiind invitaţi la o petrecere în aer liber, pe terasa Restaurantului Castelului Bran.


   „Magnificats” este singurul club „World Cat Federation” (WCF) din România, este alcătuit dintr-un grup entuziast de crescători de pisici de rasă şi organizează expoziţii internaţionale de profil conform regulilor WCF.

La expoziţie va fi prezentată și o gamă variată de mâncare şi accesorii pentru pisici.


   „World Cat Federation” este una dintre cele mai mari federaţii mondiale de cluburi de pisici de rasă, este înregistrată în Germania şi cuprinde peste 370 de organizaţii, distribuite pe şase continente.


    Aşteptăm cu nerăbdare să admirăm, în atmosfera de animaţie şi bună dispoziţie, competitoarele cu independenţa şi graţia caracteristice.

Comentarii

Ultimă oră