Sari la conținut

Expoziţie de fotografie cu cinci locuri deosebite din lume

Asociația Colors vă invită duminică, 12 septembrie, de la ora 13.00, în  Mansarda Baiulescu, la o proiecție foto, susținută de Enrique Garrandes,  voluntar din Spania. În cadrul acesteia vor fi prezentate 5 locuri care  l-au impresionat de-a lungul călătoriilor sale prin lume, din cele 5  continente vizitate: Marea barieră de corali (Australia), Peninsula  Balcanică (Europa), Deșerturile Americane Arizona/New Mexico (America),  Deșertul Sahara (Africa) și Lacul Baikal (Asia).

Enrique a sosit în România în martie 2012, prin intermediul  Serviciului European de Voluntariat și va fi găzduit de Asociația Colors  până în februarie anul viitor, el implicându-se în activitățile  educaționale și culturale destinate copiilor, tinerilor și seniorilor  din Brașov. Este pasionat de natură și fotografie.

Acest eveniment este organizat de Asociația Colors în cadrul  proiectului “Fii activ și creativ” finanțat cu sprijinul Comisiei  Europene prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2 Serviciul  European de Voluntariat, în parteneriat cu Biblioteca Județeană George  Barițiu.

Comentarii

Ultimă oră