Sari la conținut

EXCLUSIV: Un deţinut din Braşov s-a sinucis la Înalta Curte

Un deţinut din Braşov s-a spânzurat, azi după-amiază, la locul de deţinere, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Joraşcu Adrian Ovidiu era din Râşnov şi fusese cercetat în urmă cu un an de poliţiştii braşoveni pentru că a violat o fetiţă. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat.

AMELIA VULCU


UPDATE. Bărbatul s-a spânzurat cu un şiret în locul de deţinere al arestaţilor de la subsolul instanţei supreme. El şi-a prins şiretul de clanţa uşii, făcându-şi un laţ pe care şi l-a pus în jurul gâtului, potrivit gandul.info.

În 6 decembrie 2011, bărbatul fusese condamnat la 12 ani de închisoare pentru viol, de către Tribunalul pentru minori din Braşov. Acesta a făcut contestaţie la Curtea de Apel Braşov, care în 24 ianuarie 2012 i-a respins apelul ca nefondat. Arestatul a făcut recurs la instanţa supremă, care urma să decidă definitiv în cazul său.

Bărbatul era un deţinut de la Penitenciarul Bucureşti Rahova, el venind însoţit la ICCJ. Mai mult, potrivit regulamentului, poliţiştii de penitenciar nu au voie să-i scape din ochi pe arestaţi.Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Comentarii

Ultimă oră