Sari la conținut

EXCLUSIV: O braşoveancă n-a vrut sex în grup şi a fost violată de 3 bărbaţi (VIDEO)

exclusiv-o-brasoveanca-na-vrut-sex-in-grup-si-a-fost-violata-de-3-barbati

N-a vrut sex în grup şi a fost violată de 3 bărbaţi. Este vorba despre o braşoveancă de 23 de ani care a trăit scene de coşmar în beciul unei locuinţe. Surse judiciare spun că autorii s-au inspirat din filme. Prietenul tinerei ar fi avut ideea unor scene de sex în grup, cu iubita lui actriţă principală. Bărbatul ar fi chemat, prin telefon, alţi trei tineri pentru a întreţine relaţii sexual cu femeia. Acesta a refuzat şi a fost violată susţin aceleaşi surse, de 3 dintre suspecţi. Ei au ajuns în beciul poliţiei cu mandate pentru 29 de zile fiecare. Prezumţia de nevinovăţie fiinţează până când instanţa va pronunţa sentinţe definitive.

VIDEO: STIRILE MIX TV

UPDATE: ORA: 14:16

Surse judiciare spun că autorii s-au inspirat din filme. Prietenul tinerei ar fi avut ideea unor scene de sex în grup, cu iubita lui actriţă principală. Bărbatul ar fi chemat alţi 3 tineri pentru a întreţine relaţii sexual cu fata. Tânăra a refuzat şi au urmat scene de coşmar.

3 dintre cei 4 bărbaţi implicaţi au fost arestaţi sub acuzaţia de viol. Prezumţia de nevinovăţie fiinţează până când instanţa va pronunţa sentinţe definitive.

Comentarii

Ultimă oră