Sari la conținut

EXCLUSIV: Cadavru descoperit în comuna brașoveană Voila (UPDATE ORA 12:45)

exclusiv-cadavru-descoperit-in-comuna-brasoveana-voila-update-ora-1245

Cadavru descoperit în comuna brașoveană Voila (UPDATE ORA 12:45 - Galerie Foto)

UPDATE. 10.00. " Aseară la ora 20.40,Dispeceratul I.P.J.Brașov a fost sesizat de un cetățean prin Serviciul 112,cu privire la faptul că în parcarea unui restaurant situat pe D.N.1,la intrarea în localitatea Voila dinspre municipiul Brașov,se află cadavrul unui bărbat.La fața locului s-a deplasat imediat o echipă de la Poliția Municipiului Făgăraș,care a identificat în parcarea menționată,la 1,5 m de marginea drumului,cadavrul unui bărbat de 65 ani,din localitatea Cincșor,care a fost transportat ulterior la Serviciul Medicină Legală pentru necropsiere și stabilirea cauzei decesului.Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul se deplasa aseară pe jos pe D.N.1,cadavrul său fiind găsit ulterior în parcarea menționată.Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror,pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul,conform datele existente până în prezent ipoteza cea mai plauzibilă este că bărbatul ar fi fost accidentat mortal de un autovehicul care a părăsit apoi locul faptei" potrivit unui comunicat transmis de IPJ Brasov.

UPDATE: ORA 09:18

Barbatul gasit mort ar fi fost lovit de o masina. El a fost identificat de politisti, avea 65 de ani si era din localitatea Cincsor. Ancheta politiei continua, vom reveni cu amanunte.

UPDATE: ORA 21:43

Barbatul gasit mort intr-un sant din comuna Voila, in aproprierea unei benzinarii are lovituri in zona capului. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Brasov, cms. sef LIviu Naghi, omul avea intre 45 si 50 de ani. Oamenii legii iau in calcul atat varianta unui accident rutier, in urma caruia soferul a fugit de la locul faptei, cat si o crima sau un accident banal. O echipa de specialisti s- a deplasat la fata locului pentru cercetari. Anchetatorii incearca sa afle, chiar in aceste momente in ce conditii a murit barbatul.

ORA:21:26

Un barbat a fost gasit mort in urma cu cateva minute in comuna brasoveana Voila. Cadavrul se afla pe marginea drumului si a fost descoperit de un trecator. Vom reveni cu amanunte!

Comentarii

Ultimă oră