Sari la conținut
examen-greu-pentru-olimpice-

În runda cu numărul opt a Ligii Naționale de Baschet Feminin, formația Olimpia CSU Brașov va juca pe teren propriu în compania uneia dintre forțele baschetului feminin românesc, Sepsi Sfâtu Gheorghe.

Chiar dacă recunoaște că adveresarele de sâmbătă sunt favorite din toate punctele de vedere, tehnicianul „olimpicelor”, Dan Calancea este convins că trupa pe care o conduce poate produce o surpriză.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, în care favorită certă este echipa din Sfântu Gheorghe. Asta nu înseamnă că meciul este și câștigat de oaspete. Eu sunt convins că fetele sunt capabile să câștige acest meci” a spus Dan Calancea.

Antrenorul echipei de sub Tâmpa a primit o veste bună în această săptămână. După mai multe luni de așteptare, jucătoarea Gabriela Măgurean, care în sezonul trecut a evoluat pentru Olimpia București, a fost declarată jucătoare liberă de contract și a putut fi legitimată la Olimpia CSU Brașov.Partida dintre Olimpia CSU Brașov și Sepsi Sfâtu Gheorghe se va disputa sâmbătă cu începere de la ora 13.30 la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. La partidă și-au anunțat prezența și 250 de suporteri ai formației din vecinătatea Brașovului.

Comentarii

Ultimă oră