Sari la conținut

Etapa a 3-a de vaccinare pentru populația generală a început cu stângul

etapa-a-3a-de-vaccinare-pentru-populatia-generala-a-inceput-cu-stangul

Etapa a 3-a de vaccinare pentru populația generală a început cu stângul. Asta, pentru că platforma de vaccinare nu a funcționat câteva zeci de minute, iar după ce unii brașoveni au reușit să se conecteze, site-ul a picat din nou.

Pentru a asigura capacitatea necesară de vaccinare și pentru cei din etapa a III-a, Municipalitatea a deschis cel de al patrulea centru de vaccinare. Acesta funcționează la Sala Sporturilor, cu două cabinete (puncte de vaccinare), fiecare cu o capacitate de 60 de persoane pe zi. Centrul este unul dintre cele 4 deschise de Municipalitate.

Deși capacitatea totală a acestora este de aproape 1.000 de persoane/zi (16 fluxuri x 60 de persoane/zi), în acest moment, având în vedere numărul de vaccinuri puse la dispoziție de către Ministerul Sănătății, pe lângă cele două de la Sala Sporturilor, mai sunt funcționale 9 fluxuri de vaccinare, 4 la CATTIA, 3 la Căminul pentru persoane vârstnice și două pe str. Gloriei.

Primele două centre au fost deschise la jumătatea lunii ianuarie și funcționează la CATTIA (Bartolomeu, pe str. Institutului) și la Căminul pentru persoane vârstnice (str. Gladiolelor nr. 4).

Comentarii

Ultimă oră