Sari la conținut

Etapa a 3-a de la Promo Rally s-a desfăşurat pe zăpadă

etapa-a-3a-de-la-promo-rally-sa-desfasurat-pe-zapada

După două etape desfăşurate anul trecut, Promo Rally a revenit în atenţia fanilor sportului cu motor. 32 de piloţi amatori s-au întrecut pe traseul amenajat de organizatori într-un cadru atipic, pe un asflat acoperit cu multă zăpadă şi gheaţă.

Promo Rally a ajuns la etapa a treia din totalul de cinci programate de organizatori. Desfăşurată în aceeaşi locaţie, pe fostul stadion „Municipal”, runda din week-endul trecut a strâns la start 32 de concurenţi, plus doi piloţi demonstrativi.

Principala noutate de până acum a constat în faptul că traseul a fost acoperit în totalitate de zăpadă şi gheaţă. Acest lucru a sporit dificultatea pentru piloţi, dar a şi mărit în acelaşi timp spectacolul.

Din acest punct de vedere, maşinile cu tracţiune pe spate au fost cele mai urmărite.

„E o noutate faţă de celelalte două etape. Ne bucurăm că avem un interes crescut în continuare. Suntem 32, a venit şi lume, spectatori” -Adrian Diaconesc, organizator

Promo Rally a stârnit un interes deosebit în rândul tinerilor braşoveni, cu permis de conducere valabil de cel puţin un an.

„Am ieşit o tură cu maşina. Traseul este acoperit de foarte multă gheaţă şi zăpadă. Concursul se desfăşoară pe timp de iarnă. Nu avem la ce să ne aşteptăm mai mult de atât” - participant

Următoarea etapă din Promo Rally se va desfăşura pe 14 februarie, fiind penultima rundă din campionat.

Comentarii

Ultimă oră