În fiecare an, românii trimit urări dintre cele mai originale şi mai haioase. Iată câteva sugestii dintre cele mai mai frumoase si mai hazlii mesaje, felicitari cu urări de bine pentru Sărbătorile Pascale. Credincioşii care vor să trimită celor dragi felicitări sau mesaje de Paşte pot alege unul din mesajele de mai jos:
 
"Eu zic să te aşezi la masă, mănâncă cu multă pâine, nu cred că poţi să-ţi dai seama dacă-i miel sau dacă-i câine".
 
"Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată"
 
"De Paşti să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame".
 
"Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate".
 
"Iepuraşul mustăcios este de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!"
 
"De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame".
 
"Iepuroiul nu mai vine/ Că nu prea se simte bine/ A aflat din Parlament/ Că e criză în buget/ Aşa că s-a îmbătat/ Ca să nu fie crizat/ Paşte Fericit!"
 
"Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un mesaj de Paşte".
 
"Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!"
 
"Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte fericit!"
 
"Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!"
 
"Dincolo de cadouri, de petreceri... se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat"
 
"E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit."
 
"16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!"
 
"Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale".
 
"Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate".
 
"Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou, special pentru tine, să-ţi urez un Paşte Fericit cu râsete şi voie bună."
 
"Iepuraşi nenumăraţi/ Să îţi sară buclucaş/ Drept pe covoraş."
 
"M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte. Sunt puţin în dilemă! Ar trebui ca în dimineaţa de Paşte să ajung în grădina ta, dar parca tu nu ai gradină. Să vin pe balcon? Aştept răspuns!"
 
 
 
 
sursa: rtv.net